Biografie

Mijn naam is Oscar Streppel, 50 jaar en woon in het prachtige Epe op de Veluwe.

Ik heb een eigen Drive-In die ik ook alleen beheer (zo zijn er korte overleglijnen) 

Op familie- en vriendenfeesten begon ik een aantal jaren geleden met een paar huiskamerboxen en versterker wat cd’s te draaien. Het werd vrij snel eigenlijk al drukker met aanvragen en toen ben ik begonnen met  professionele spullen aan te schaffen en mijn eigen Drive Inn te bouwen.

De merken die mij erg aanspreken en gebruik zijn: Behringer mengpaneel, speakers, equalizer. Verder heb ik van het merk JB system's een soundexchanger en versterker. Voor de grotere feesten gebruik ik een Palladium versterker. Mijn voorkeur wat microfoon merk betreft gaat uit naar Shure. Hiervan heb ik een draadloze set. Natuurlijk is dit alles aangevuld met diverse lichteffecten.

Er kwam elke keer wat bij en intussen heb ik een leuke set die al met een aanhanger vervoerd moet worden voor de kleine tot middel grote feesten. (50 tot 200 personen)

Mijn muziek-keus is zeer divers vanaf de jaren 60 t/m de hedendaagse top 40. Ongeveer een 40000 nummers. In overleg is er dus veel mogelijk wat muziekgenre’s betreft. Verder ben ik niet het type die je de hele avond door de microfoon hoort en alle nummers aan elkaar zit te praten.